Skip to content

38ª EDICIÓ DE LA TELECOGRESCA EL 9 D´ABRIL AL PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA -BARCELONÈS-

#totagenda #cultura #musica

38ª EDICIÓ DE LA TELECOGRESCA

Després d’uns mesos de les primeres confirmacions, Aspencat i José de Rico, ja tenim aquí les últimes confirmacions. En aquesta edició del festival universitari més important del país comptarem amb una gran varietat de grups i DJ reconeguts a nivell mundial.

Pel que fa a l’escenari principal, destaquem l’actuació de Catarres amb l’esperada gira “Supernova”, juntament amb els valencians Aspencat mencionats anteriorment i Boikot, grup que confirma un èxit continuat i ha rebut gran reconeixement per part del públic.
D’altra banda, en l’escenari alternatiu podrem gaudir del set del dúo italià VINAI, el qual està en la posició 43 del top 100 de DJ Mag i a més, vénen d’una trajectòria exitosa en festivals internacionals de primer nivell com L’Ultra Music Miami o Tomorrowland. Per acompanyar aquest magnífic dúo, tenim a Yall amb el seu famós “Hundred Miles”, que ja és número 1 de les llistes de “Los 40 Principales” i que farà vibrar el festival amb un espectacle musical i visual mitjançant una sorpresa que us hem preparat aquest any.
A més a més, comptarem amb DJ de les nostres terres com els gironins Luka Caro i Ruben Rider, exitosos en la nit eivissenca, i els DJ Nasty Bass, clàssics en la nit barcelonina a l’Apolo. El DJ i productor barceloní, José de Rico, també serà en aquesta edició com ja vam confirmar fa unes setmanes. El cartell d’enguany el tanquen els guanyadors del concurs d’artistes emergents Engresca’t 2016 que són el grup mallorquí Xarxa i els DJ Bonk3rs.
Finalment, el cartell d’aquesta edició serà completat per un grup molt especial que acabarà la seva gira a Catalunya amb aquesta actuació.
El Parc del Fòrum de Barcelona tornarà a ser l’emplaçament del festival que obrirà les seves portes a les 18.30 h i farà vibrar el públic durant 8 hores ininterrompudes de música en viu.

Les entrades es poden adquirir des de fa uns mesos a la plataforma de venda on-line a partir de 17 €.

En les darreres edicions, grups com SKA-P, Txarango o Obrint Pas han deixat la seva empremta a la Telecogresca i l’han confirmat com un dels festivals musicals més emblemàtics de la ciutat comtal, arribant amb la d’aquest any a les 38 edicions.
Us esperem a tots aquest 9 d’abril al Parc del Fòrum de Barcelona!

LOCALITZACIÓ

%d bloggers like this: