Skip to content

Alfafar celebra el Dia Internacional del Jazz amb un festival en línia

La vuitena edició de Festival Sedajazz canvia la plaça de la vila per les noves tecnologies i s’adapta així a la situació actual. El proper 30 d’abril, amb motiu del Dia Internacional de l’Jazz, l’Ajuntament d’Alfafar y el colectivo de músicos Sedajazz ofrecen un festival a través de la red social Instagram.

La iniciativa, impulsada conjuntamente por el área de Cultura de l’Ajuntament d’AlfafarHorta Sud – y Sedajazz Colectivo de Músicos, permet un any més gaudir de les actuacions de diverses agrupacions, entre ellas, Chris Cheek des de Nova York, David Pastor des de Barcelona, Thaïs Morell de Brasil o Kontxi Lorente de València, entre d’altres.

La impossibilitat de celebrar l’habitual concert en commemoració pel Dia Internacional de l’Jazz, aquest s’ha transformat en un festival en línia a través de la xarxa social Instagram. Amb aquest aquest esdeveniment, l’Ajuntament vol reforçar la seva aposta per la música i la cultura.

Els diferents artistes i col·lectius que participen en aquesta edició es connectaran en els seus respectius perfils d’Instagram a l’hora indicada en el cartell per oferir un variat festival amb representació de l’jazz, flamenc, música brasilera o fusió de música i poesia.

Amb la celebració de Sedajazz, l’Ajuntament d’Alfafar consolida una cita cultural i familiar molt esperada en el municipi i se suma al Dia Internacional del Jazz que es commemora cada,,ca,Una jornada que té com a objectiu sensibilitzar al públic general sobre les virtuts de la música jazz com a eina educativa i com a motor per a la pau,,ca,la unitat,,ca,el diàleg i la inclusió,,ca,Alfafar celebra el Dia Internacional del Jazz amb una marató de concerts,,es 30 d’abril. Una jornada que té com a objectiu sensibilitzar al públic general sobre les virtuts de la música jazz com a eina educativa i com a motor per a la pau, la unitat, el diàleg i la inclusió.

%d bloggers like this: