BALLARINXS PER NOVA PRODUCCIÓ!!!!

03/02/2023

03/02/2023

10:00 am A 2:00 pm

La Palomera, Carrer del Comte Borrell, 121, Barcelona, Espanya

https://ca.verocendoya.com/la-palomera

Event Descripció

La Companyia Vero Cendoya busca ballarinxs de dansa contemporània per la seva nova nova producció.

Busquen ballarinxs de dansa contemporània amb disponibilitat durant  diferents mesos de l’any 2023 i 2024 . La peça s’estrenarà durant la primavera de 2024 al Mercat de les Flors de Barcelona

Ballarinxs interessadxs enviar CV a produccio@verocendoya.com

AUDICIÓ PRESENCIAL BALLARINXS:

DIVENDRES 3 DE FEBRER

DE 10H. A 14 H.

A LA PALOMERA

C/ COMTE BORRELL, 121 BAIXOS BARCELONA

Nascuda a Barcelona el 1976. Vero Cendoya combina la seva carrera com a intèrpret, professora, pintora, il·lustradora i coreògrafa.

Es va formar com a ballarina a l’Institut del Teatre de Barcelona, després de graduar-se, va continuar la seva formació. Així amb la companyia Trisha Brown Dance Company i Movement Research a Nova York el 2002  va estudiar amb mestres com David Zambrano. Jenifer Monson, Jeremy Nelson, Kristie   Simson, Katy Duck, Julyen Hamilton, Nienke Rehoorst, entre d’altres. Com a actriu es va formar amb Txiqui Berraondo i continua la formació amb cursos intensius amb Alejandro Catalán. Andrés Lima, Blanca Portillo i Pablo Messiez, entre altres.

També com a intèrpret ha treballat amb figures com Sol Picó, Mar Gómez, Olga Cobos, Peter Mika o Andrés Lima al panorama nacional. A l’estranger, amb companyies com Inbal Pinto Dansi Company, Hans Werner Klohe, Le Boussniere, Veronika Riz i Steptex DC. I és assessora de moviment i coreògrafa dels espectacles DJT i L’ANGEL EXTERMINADOR de Blanca Portillo a Sol Picó i Senza Tempo.

La seva darrera creació, BOGUMER , un espectacle inclòs creat amb Isra Solà i estrenat l’abril del 2021 al Mercat dels Flors, i alhora va crear un espectacle, ALOHA FROM HAWAII , en col·laboració amb coreògrafa Mar Gómez, estrenat al Festival Sismsògraf (2021).

El 2019 crea ORDAG A LA GRAN al costat d’Arantza Lopez, espectacle inclusiu dins del Festival Simbiòtic, al Teatre Nacional de Catalunya. També ha dirigit al costat de Jordi Pérez el projecte BARRICIDI  que es va presentar al Festival GREC el 2019.

Segueix de gira amb LA PARTIDA , a teatres i festivals de més de 20 països d’Europa, Àsia i Llatinoamèrica, espectacle guanyador de diferents premis al 2015 i finalista a dos Premis Max 2016. També l’espectacle IF (l’Últim desig) , creat al costat de la periodista Natza Farré i presentat a Villarroel i Sala Àtrium, a part de formar part del programa Barcelona Districte Cultural.​

Des de fa 8 anys combina projectes artístics amb socials que treballin amb persones amb discapacitat intel·lectual. Així com col·lectius vulnerables com HUNTING FOR THE UNICORN, INCURSIÓ SOCIAL, BARRICIDI, LA PARTIDA, KAE TEATRE SOCIAL , entre d’altres.

El 2008 crea la seva pròpia companyia de dansa-teatre, Cia. Vero Cendoya. Així  durant aquests 13 anys, ha desenvolupat tant projectes personals com col·laboracions, amb professionals nacionals i internacionals de diferents disciplines. Tant teatre, pintura, transformisme, música, poesia o futbol, centrant-se especialment en temes socials. Tant en projectes sobre el càncer de mama, l’autisme, el parricidi, la inclusió social… Les seves obres també han estat representades a diversos festivals i teatres de tot el món.

PALMARÈS

 • Premi de la Crítica 2015 a Millor espectacle de carrer per la PARTIDA.

 • Premi Moritz de FiraTàrrega a Millor espectacle 2015 per la PARTIDA.

 • Finalista a 2 Premis MAX per la PARTIDA.

 • Finalista a dos premis DANSCAT (2012) a la trajectòria professional

 • Premi INCUBADORA del Festival Panorama per l’últim peix.

 • Premi al Millor curt internacional al Festival d’Inshadow, Portugal, per l’ÚLTIM PEIX

 • Premi del Públic al Festival Escènia de Teatre Jove, València, per Natures mortes d’una ànima.

 • Premi especial del públic al XII Certamen Coreogràfic de Madrid per 18-28.

 • Adele Madau candidata a millor composició musical Premis Max 2021 per BOGUMER.

 • Vero Cendoya candidata a millor coreografia Premis Max 2021 per BOGUMER.

 • BOGUMER candidat a millor espectacle de dansa Premis Max 2021

Organizers

Companyia Vero Cendoya

Comte Borrell 121 Bxos. Barcelona 08015

produccio@verocendoya.com

https://ca.verocendoya.com/

About the Organizers

La Palomera és un espai de creació i assaig gestionada per la Cia. Vero Cendoya. Un espai obert a la ciutat de Barcelona i els seus creadors situat en el centre d'aquesta, molt prop del Mercat de Sant Antoni.

L'espai és la seu de la companyia i la seva principal sala d'assaig, però s'ofereix el mateix a altres companyies o artistes per a tenir un espai en el centre de la ciutat on desenvolupar les seves necessitats.

A La Palo també es duen a terme els Laboratoris La Palomera, els quals pretenen ser un lloc de trobada entre professionals del sector, treballat de manera artesanal i pròxima.

How to Register?

Ballarinxs interessadxs enviar CV a produccio@verocendoya.com

AUDICIÓ PRESENCIAL BALLARINXS:

DIVENDRES 3 DE FEBRER

DE 10H. A 14 H.

A LA PALOMERA

C/ COMTE BORRELL, 121 BAIXOS BARCELONA

Contact Information

produccio@verocendoya.com

Visited 131 times, 1 Visit today

Afegeix una ressenya

Your Rating for this listing:

 

Related Event

BLUES & EARLY JAZZ

Harlem Jazz Club, Carrer de la Comtessa de Sobradiel, 08002 Barcelona, Espanya

12/04/2022

CHINO SWINGSLIDE, GUITARRA SLIDE I VEU. ÓSCAR TINOCO, CONTRABAIX. ÓSCAR HITA, BATERIA. + MÚSICS CONVIDATS Chino Swingslide és el guitarrista, cantant i compositor més prestigiós de swing,… Llegeix més…

Sinestesia, Carrer de Santa Caterina, Barcelona, Espanya

23/03/2023

9:00 pm To 11:00 pm

Històries quotidianes transformades en cançons, amb Carles Sanahuja el 19)03/23 a la Sala Sinestesia de Barcelona En Carles interpretarà, Històries quotidianes transformades en cançons, junt amb la… Llegeix més…

Carretera de Barcelona, 2, Castellterçol, Espanya

08/04/2023

12:30 pm To 2:00 pm

Confinaps presenta el seu nou àlbum “Sí a tot”, al Vermut Musical de l’Hotel-Restaurant La Violeta, de Castellterçol, el proper 8 d’ Abril Sí A Tot és… Llegeix més…