DROP COLLECTIVE + THE DANCE CRASHERS a Almo2bar

14/01/2023

14/01/2023

8:30 pm A 11:00 pm

Carrer de Bruniquer, 59-61, Barcelona, Espanya

https://grupalmodobar.com/

15 €

932 19 93 45

Event Descripció

DROP COLLECTIVE + THE DANCE CRASHERS “Double Barrel Tour”

Dissabte 14 de gener 2023 · 20.30 hores a la Sala Almo2bar de Barcelona

DROP COLLECTIVE + THE DANCE CRASHERS : Dues orquestres de música jamaicana i jazz juntes per primer cop en un únic concert a Barcelona

Drop Collective és fusió lde música jamaicana i jazz. “Come Shine” (Brixton Records) és el nou treball del col·lectiu, on intercalen composicions originals amb estàndards de jazz. La versatilitat que ofereix el jazz amb la sòlida base dels ritmes jamaicans són la fórmula que caracteritza la seva música. On s’hi suma una posada en escena que transmet festa i que fa ballar de principi a fi.

The Dance Crashers és un projecte de música jamaicana que aposta per un estil pur, amb poca fusió, intentant mantenir-se al màxim fidels als orígens de la música tradicional de l’illa de Jamaica, però amb sonoritat moderna, potent i actual. Després des dos anys d’intens treball, la banda valenciana presenta el seu segon LP “Rawtown” un disc conceptual on narren de manera cíclica un camí des de l’individualisme més pur fins a la col·lectivitat més absoluta, amb la conseqüent presa de consciència.

 

 

PREU ENTRADA : Taquilla: 15€, Anticipada : 12€ Comprar entrada anticipada

 

Organizers

Blackcelona

blackcelonasound@gmail.com

http://www.blackcelona.cat/

About the Organizers

Blackcelona som un col·lectiu de música negra de Barcelona. En actiu des del 2012 hem nascut per dinamitzar l'escena i les iniciatives de la música afroamericana feta a la ciutat de Barcelona. Ens dirigim a les minories més exigents i amb una gran sensibilitat musical.

Blackcelona juntament amb Discmedi han coordinat i publicat fins ara quatre discos recopilatoris amb els millors grups de música negra de Barcelona:


- Setembre de 2012 > Blackcelona "A collection of soul & funk music from the city of Barcelona"


- Abril de 2014 > Blackcelona 2 "Soul, Funk & Groove Sounds from Barcelona"

- Març de 2016 > Blackcelona 3 "Soul Sisters from the City of Barcelona"

- Novembre del 2017 > Blackcelona 4 "The sound of the new generation"

Blackcelona també ofereix un servei de booking i assessorament, dirigit a festivals, entitats culturals, associacions i sales de concert que vulguin donar a conèixer aquest projecte de promoció de la música negra barcelonina.

Des de setembre de 2012, no hem parat de créixer realitzant concerts i cicles de música negra a sales com La [2] d'Apol·lo, Jamboree Jazz Club, La Boite, Marula Cafè, Tarantos Club, Alfa Bar, Soda Acústic, Casino de Barcelona, Almodobar, Almo2Bar, Music Hall, Bikini, Luz de Gas i en centres culturals com Les Basses, Boca Nord o Casa Golferichs. També hem estat presents a diferents festivals de tot Catalunya com el Black Music Festival de Girona o el Mas i Mas Festival de Barcelona. Des de l'any 2013 programem a les Festes de Gràcia de Barcelona amb el festival BLACKCELONA ROVIRA EXPERIENCE ia la Festa Major del Turó de la Peira amb la NIT BLACKCELONA. Des dels nostres incicis hem fet més de 300 concerts de producció pròpia, pels quals han passat més de 150 grups i solistes.


Blackcelona, juntament amb Nació Funk, coordinem el concert final del cicle Curtcircuit. Uns concerts monogràfics i de tribut amb els millors músics i cantants de la música negra barcelonina i que han tingut una gran acceptació entre el públic. Fins ara hem produït, els espectacles: Soul Sisters Blackcelona (2014, Music Hall), James Brown Tribute (2016, Llum de Gas), The Otis Redding Show (2017, Bikini), I'm a Soul Woman" (2018, Llum de Gas) i "Let's Get It On. Una nit amb Marvin Gaye" (2019, Llum de Gas).

How to Register?

PREU ENTRADA

Taquilla: 15€

Anticipada : 12€

Comprar entrada anticipada

Contact Information

grupalmodobar@gmail.com

Visited 131 times, 2 Visits today

Afegeix una ressenya

Your Rating for this listing:

 

Related Event

Teatre Tantarantana, Carrer de les Flors, Barcelona, Espanya

10/02/2023 To 23/03/2023

12:00 am To 11:59 pm

TEATRE TANTARANTANA: CONVOCATÒRIA PER A LA RECEPCIÓ DE PROPOSTES D’ESPECTACLES PERA LA TEMPORADA 2023-24 (Programació de febrer a juny 2024). PROGRAMACIÓ ADULTS: SALA BAIXOS 22 I SALA… Llegeix més…

Oficina Ciutadana de la Cultura (antiga Tiquet Rambles), La Rambla, Barcelona, Espanya

11/10/2022 To 24/02/2023

Es busquen projectes culturals per retornar la vida a locals tancats. L’Ajuntament de Barcelona obre una convocatòria destinada a captar projectes culturals per a 9 locals municipals… Llegeix més…

Plaça de l'Oli, Vilafranca del Penedès, Espanya

01/04/2023

12:00 pm To 3:00 pm

TASTETS AL MERCAT: L’1 d’Abril a Vilafranca del Penedès amb Carles Sanahuja Com cada primer dissabte de mes arriben els Tastets al Mercat de 12 a 15h… Llegeix més…