Hem de parlar, de Vero Cendoya

20/12/2022

01/02/2023

8:00 pm A 9:00 pm

Carrer de los Castillejos, 179, Barcelona, Spain

https://www.salaversusglories.cat/

14 €

626 87 13 56

Event Descripció

Una peça de dansa/teatre que parla de les relacions familiars i els seus conflictes

DURADA:  50  Del dt. 20.12.22 al dc. 01.02.23 a la Sala Versus Glòries

HEM DE PARLAR és un espectacle inclusiu de dansa-teatre, fruit de la llarga experiència de Vero Cendoya en el treball amb persones amb diversitat funcional.

Una història que parla de les relacions i els seus conflictes familiars. Els conflictes de parella i, de retruc, de la convivència familiar amb un adolescent.

En aquest projecte hi treballen dos ballarins professionals i un/a intèrpret amb Síndrome de Down.

Sinopsi

HEM DE PARLAR és una peça de dansa/teatre que gira entorn de la parella abans i després de tenir un fill.

Una parella que prova diferents vies de comunicació per tal de salvar la família. I un adolescent que com tots ells quan els hi preguntes, mai fan res, ni van enlloc ni amb ningú.

Discussions en moviment, silencis que fereixen i comentaris que mouen i commouen.

De la comunicació sense paraula.

De la importància de callar i moure’s.

Sobre el projecte

Arrel de la darrera producció de la companyia, BOGUMER, sorgeix la necessitat i el material que ha inspirat aquesta petita producció.

La peça gira entorn dels conflictes familiars. Així com els conflictes de parella i de retruc de la convivència familiar amb un adolescent.

Tot això amb una banda sonora, creada per l’ habitual col·laboradora de la companyia, Adele Madau, formada per diferents diàlegs cinematogràfics que seran portats al moviment per diferents vies.

El material físic, per tant, està basat en la recerca de la relació directa entre moviment i paraula i en la recerca d’un particular codi de comunicació que uneixi aquests dos llenguatges. Per tant, cerquem utilitzar la paraula i els diàlegs com a motor de moviment creant un llenguatge i un codi propi per cada intèrpret que ens serveixi de portador de la nostra història.

Aquesta recerca d’un codi propi serà la base del nostre treball físic. Un codi, que aconsegueixi unir la poètica del moviment a la explicitat de la paraula.

L’humor, un dels trets característics del treball de la cia, estarà també present en aquesta peça tocant els límits de l’absurd com moltes vegades succeeix en aquests tipus de conflictes.

Fitxa Tècnica

Companyia resident Sala Versus Glòries 2022-23, Gènere: Drama-comèdia / Per a tots els públics, Idea i direcció: Vero Cendoya, Creació i Interpretació: Linn Johansson, Jem Prenafeta i Hansel Nezza., Música i so: Adele Madau, Figurinisme: Pau Aulí, Producció: Lídia Serrat, Fotografia: Sílvia Poch, Administració: Joan Fabregat, Management: Albert Baldomà

Una producció de la Cia. Vero Cendoya amb el suport de Fundació Carulla

Organizers

APUNTA TEATRE SCCL

Carrer dels Castillejos, 179 | 08013 Barcelona

93 669 37 55

626 87 13 56

https://www.salaversusglories.cat/

About the Organizers

La Sala Versus Glòries es presenta com a centre de producció i d’exhibició d’espectacles artístics que té per objecte el creixement de les arts escèniques, amb un rigor d’excel·lència i de qualitat artística per acostar-se a tota la ciutadania.
Un emplaçament orientat al desenvolupament cultural de la ciutat i un instrument útil per a la creativitat dels artistes i també per a la trobada de creadors. L´objectiu és vetllar per l’interès cultural i artístic, amb una programació acurada i amb un compromís en el marc del desenvolupament de noves expressions artístiques.

Intentar mantenir un contacte viu a través de les propostes artístiques de cada temporada i, alhora, contribuir a l’emergència de noves companyies i professionals. L’ objectiu és consagrar-se com un agent vertebrador del sector de les arts escèniques de la ciutat i apostar per la cerca constant de nous públics i generar a l´espectador un conjunt d´experiències, sensacions i emocions mitjançant l´art.

How to Register?

ENTRADES

Contact Information

info@salaversusglories.cat

Visited 158 times, 2 Visits today

Afegeix una ressenya

Your Rating for this listing:

 

Related Event

Plaça de l'Oli, Vilafranca del Penedès, Espanya

01/04/2023

12:00 pm To 3:00 pm

TASTETS AL MERCAT: L’1 d’Abril a Vilafranca del Penedès amb Carles Sanahuja Com cada primer dissabte de mes arriben els Tastets al Mercat de 12 a 15h… Llegeix més…

Carrer Rei Jaume I, 10, 46701 Gandia, Espanya

07/03/2022 To 06/05/2022

12:00 am To 11:59 pm

Convocatòria dels Premis Literaris 2022 LX PREMIS AUSIAS MARCH DE POESIA –Bases del Premi– 1. Les obres que opten al premi han de ser inèdites i escrites… Llegeix més…

Sala Ultramar, Carrer d'Alzira, 9, 46007 València, Espanya

22/12/2022 To 15/01/2023

12:00 am To 11:59 pm

II CONVOCATÒRIA DE PECES BREUS A ULTRAMAR TORNEN LES CONVOCATÒRIES DE BREUS. Tornem a obrir la  Convocatòria de Peces Breus a la Sala Ultramar, perquè pensem que… Llegeix més…