Inscripcions per expositors a La Setmana 2023

05/01/2023

27/01/2023

8:00 am A 11:59 pm

Moll de la Fusta, Barcelona, Espanya

https://lasetmana.cat/obertes-inscripcions-participar-expositors-2023/

932155091

Event Descripció

Obertes les inscripcions per a sol·licitar participar com expositor a La Setmana 2023

Obertes les inscripcions per a participar com expositors a la propera edició de La Setmana del Llibre en català, que tindrà lloc del 8 al 17 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona.

Inscripcions per expositors a La Setmana 2023. A continuació hi trobareu tota la documentació necessària per a poder sol·licitar la inscripció: formulari de sol·licitud d’inscripció; bases de contractació; descripció tècnica dels mòduls i plànol provisional del recinte. S’ha d’emplenar només el formulari de sol·licitud d’inscripció. però es recomana que, abans d’emplenar el formulari de sol·licitud es llegeixin les bases de contractació.

Els terminis del tot el procediment són:

  • 27 de gener: data límit per a emplenar el formulari de sol·licitud.
  • 15 de febrer: notifiquem les sol·licituds acceptades i enviem el formulari de contractació.
  • 28 de febrer: data límit per a retornar el contracte ja emplenat i formalitzar la inscripció.
  • 8 de març: sorteig mòduls.

Inscripcions per expositors, Documents d’interès:

Organizers

Associació d'Editors en Llengua Catalana

Carrer València, 279 1r Barcelona

info@editors.cat

932 15 50 91

https://editors.cat/

About the Organizers

L’Associació d’Editors en Llengua Catalana (EDITORS.CAT) és una associació professional que agrupa les empreses editorials dels Països Catalans que publiquen en llengua catalana.

Es constituí el dia 2 de juny del 1978 gràcies a l’impuls d’un grup d’editors catalans i comptà des dels inicis amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Entre els principis fundacionals d’EDITORS.CAT s’hi destacava que “A les dificultats pròpies de l’edició en qualsevol llengua d’àmbit demogràfic restringit, en el cas del català s’hi sumava el procés de recuperació i normalització, i la coexistència i competència, en el mateix territori, d’una llengua forta i d’ampli ús com és el castellà.”

La Setmana del Llibre en Català és un esdeveniment que té lloc cada any el mes de setembre a Barcelona.

Celebrada per primer cop l’any 1983, La Setmana del Llibre en Català no ha faltat mai a la seva cita anual amb els lectors. Ara, després de 40 edicions, s’ha consolidat com un dels esdeveniments culturals més importants del país per projecció, volum de negoci, participants, assistents i difusió.

La Setmana vol continuar sent un estímul i servir a la promoció de la lectura de llibres en català, contribuint així al creixement del nombre de lectors en la nostra llengua i col·laborar en la construcció d’un país molt més culte, més lliure.

La Setmana és el lloc de trobada dels lectors, un espai privilegiat per mostrar la riquesa i la diversitat de l’edició en català i la seva potència industrial, on es poden fer descobertes, compartir converses i tenir a l’abast tant les novetats com els llibres de fons i les revistes publicades en català.

La Setmana és un espai on es poden comprar totes les novetats i llibres de fons en català i on es pot gaudir d’una programació d’activitats extensa i de qualitat entorn el llibre en català.

How to Register?

Els terminis del tot el procediment són:

  • 27 de gener: data límit per a emplenar el formulari de sol·licitud.
  • 15 de febrer: notifiquem les sol·licituds acceptades i enviem el formulari de contractació.
  • 28 de febrer: data límit per a retornar el contracte ja emplenat i formalitzar la inscripció.
  • 8 de març: sorteig mòduls.

Contact Information

info@lasetmana.cat

Visited 113 times, 2 Visits today

Afegeix una ressenya

Your Rating for this listing:

 

Related Event

El Col·leccionista, Carrer del Torrent de les Flors, Barcelona, Espanya

11/05/2023

10:00 pm To 11:30 pm

Carles Sanahuja a El Col·leccionista, Presenta El Disc “Treballs Manuals” a la Sala del Barri de Gràcia de Barcelona, el 11 de Maig. Històries quotidianes transformades en… Llegeix més…

Avinguda de Sant Jordi, Reus, Tarragona, Espanya

14/05/2023

Arriba la 27ª edició del Trapezi amb una nova direcció artística codirigida per Cristina Cazorla i Alba Sarraute i es farà del 10 al 14 de maig…

Mamel

Sala La Mirona, Carrer d'Amnistia Internacional, 17190 Salt, Girona, Espanya

23/04/2022

Manel a la Sala lamirona de Salt (Girona) Per Sant Jordi a les 23:00h. Després d’assolir el número 1 a les llistes de vendes (físic i streaming)… Llegeix més…