Inscripcions per expositors a La Setmana 2023

05/01/2023

27/01/2023

8:00 am A 11:59 pm

Moll de la Fusta, Barcelona, Espanya

https://lasetmana.cat/obertes-inscripcions-participar-expositors-2023/

932155091

Event Descripció

Obertes les inscripcions per a sol·licitar participar com expositor a La Setmana 2023

Obertes les inscripcions per a participar com expositors a la propera edició de La Setmana del Llibre en català, que tindrà lloc del 8 al 17 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona.

Inscripcions per expositors a La Setmana 2023. A continuació hi trobareu tota la documentació necessària per a poder sol·licitar la inscripció: formulari de sol·licitud d’inscripció; bases de contractació; descripció tècnica dels mòduls i plànol provisional del recinte. S’ha d’emplenar només el formulari de sol·licitud d’inscripció. però es recomana que, abans d’emplenar el formulari de sol·licitud es llegeixin les bases de contractació.

Els terminis del tot el procediment són:

  • 27 de gener: data límit per a emplenar el formulari de sol·licitud.
  • 15 de febrer: notifiquem les sol·licituds acceptades i enviem el formulari de contractació.
  • 28 de febrer: data límit per a retornar el contracte ja emplenat i formalitzar la inscripció.
  • 8 de març: sorteig mòduls.

Inscripcions per expositors, Documents d’interès:

Organizers

Associació d'Editors en Llengua Catalana

Carrer València, 279 1r Barcelona

info@editors.cat

932 15 50 91

https://editors.cat/

About the Organizers

L’Associació d’Editors en Llengua Catalana (EDITORS.CAT) és una associació professional que agrupa les empreses editorials dels Països Catalans que publiquen en llengua catalana.

Es constituí el dia 2 de juny del 1978 gràcies a l’impuls d’un grup d’editors catalans i comptà des dels inicis amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Entre els principis fundacionals d’EDITORS.CAT s’hi destacava que “A les dificultats pròpies de l’edició en qualsevol llengua d’àmbit demogràfic restringit, en el cas del català s’hi sumava el procés de recuperació i normalització, i la coexistència i competència, en el mateix territori, d’una llengua forta i d’ampli ús com és el castellà.”

La Setmana del Llibre en Català és un esdeveniment que té lloc cada any el mes de setembre a Barcelona.

Celebrada per primer cop l’any 1983, La Setmana del Llibre en Català no ha faltat mai a la seva cita anual amb els lectors. Ara, després de 40 edicions, s’ha consolidat com un dels esdeveniments culturals més importants del país per projecció, volum de negoci, participants, assistents i difusió.

La Setmana vol continuar sent un estímul i servir a la promoció de la lectura de llibres en català, contribuint així al creixement del nombre de lectors en la nostra llengua i col·laborar en la construcció d’un país molt més culte, més lliure.

La Setmana és el lloc de trobada dels lectors, un espai privilegiat per mostrar la riquesa i la diversitat de l’edició en català i la seva potència industrial, on es poden fer descobertes, compartir converses i tenir a l’abast tant les novetats com els llibres de fons i les revistes publicades en català.

La Setmana és un espai on es poden comprar totes les novetats i llibres de fons en català i on es pot gaudir d’una programació d’activitats extensa i de qualitat entorn el llibre en català.

How to Register?

Els terminis del tot el procediment són:

  • 27 de gener: data límit per a emplenar el formulari de sol·licitud.
  • 15 de febrer: notifiquem les sol·licituds acceptades i enviem el formulari de contractació.
  • 28 de febrer: data límit per a retornar el contracte ja emplenat i formalitzar la inscripció.
  • 8 de març: sorteig mòduls.

Contact Information

info@lasetmana.cat

Visited 64 times, 1 Visit today

Afegeix una ressenya

Your Rating for this listing:

 

Related Event

La Palomera, Carrer del Comte Borrell, 121, Barcelona, Espanya

03/02/2023

10:00 am To 2:00 pm

La Companyia Vero Cendoya busca ballarinxs de dansa contemporània per la seva nova nova producció. Busquen ballarinxs de dansa contemporània amb disponibilitat durant  diferents mesos de l’any… Llegeix més…

Carrer de Nàpols, 42, Barcelona, Espanya

29/04/2022 To 01/05/2022

1:00 am To 1:00 am

XXXII Fira Internacional del Disc de Barcelona el 29, 30 d’abril i 1 de maig Estació del Nord (Carrer Nàpols 42) Divendres de 15h a 20:30h, Dissabte…

Nova Jazz Cava, Passatge de Tete Montoliu, Terrassa, Espanya

05/01/2023 To 06/01/2023

Cicle Especial Nadal – Reis. 19a Edició Blues & Boogie Reunion a la Nova Jazz Cava de Terrassa Benvinguts a la 19a Blues & Boogie Reunion, la… Llegeix més…