SALA BECKETT ORGANITZA EL COMBAT DEL SEGLE

octubre 20, 2020

novembre 22, 2020

8:00 pm A 9:45 pm

Sala Beckett, Carrer de Pere IV, 228, 08005 Barcelona, Espanya

https://www.salabeckett.cat/

de 10 a 20 €

932 84 53 12

Event Descripció

El dimecres 28 d’octubre, després de la funció d’El combat del segle de Denise Duncan tindrà lloc un col·loqui post funció a la Sala Beckett.

Amb la presència de l’autora i la companyia, acompanyades de l’actriu i cantant Kathy Sey. El col·loqui serà moderat per Aina Tur, responsable de programació de la Sala Beckett.

L’activitat és oberta a tots els espectadors de la Sala Beckett que es vulguin quedar a conversar després de la funció.

Denise Duncan ens parla d”El combat del segle’. El dia 28 en col·loqui post funció a la Sala Beckett.
  • Dates Del 20/10/2020 al 22/11/2020
  • Horari: De dimecres a dissabte, 20h. Diumenge, 18h
  • Durada 1h 45min
  • Espai: Sala de baix
  • Preu: De 10€ a 20€
  • El llibre d’El combat del segle està disponible a la taquilla de la Beckett per 5€
  • Col·loqui postfunció el 28/10

SALA BECKETT ORGANITZA EL COMBAT DEL SEGLE

Autoria i direcció: Denise Duncan
Traducció: Marc Rosich
Direcció musical: Marco Mezquida

Repartiment: Queralt AlbinyanaAlex BrendemühlArmando Buika, Andrea Ros i Yolanda Sikara

Músics de la banda sonora enregistrada: Manel Fortià (contrabaix), Carlos Falanga (bateria) i Marco Mezquida (piano)

Sinopsi

A principis del segle XX un boxejador nord-americà arriba a Barcelona. Es diu Jack Johnson i ha estat el primer afroamericà que s’ha proclamat campió mundial de pesos pesats. Es va enfrontar a Jim Jeffries en l’anomenat “Combat de segle” i, contra tot pronòstic, el va guanyar. Una victòria contra el racisme. Johnson va haver de pagar un preu elevat pel seu triomf: una sentència injusta que el va fer abandonar el seu país natal. I encara que a Barcelona troba uns aires diferents, potser més lliures, Jack Johnson es veurà perseguit pels fantasmes del seu passat que, de la mà de tres cabareteres, el faran revisar la seva història i el record del seu rival, Jim Jeffries.

Denise Duncan va ser l’autora resident de la temporada 2019-20

Arriba a la Sala de baix (per fi!) l’obra de Denise Duncan, autora resident de la temporada 2019-20, que s’hauria d’haver estrenat el mes de juliol en el marc del Grec 2020 Festival de Barcelona i que ara passa a formar part del De Grec a Grec. La nova producció de la Sala Beckett encara Jack Johnson (Armando Buika) i Jim Jeffries (Àlex Brendemühl) en un duel sobre el racisme, les conseqüències de l’èxit, l’amor, la vida i el destí a partir de la història d’un boxejador que s’endinsa en el Paral·lel a principis de segle passat.

Organizers

Sala Beckett

C/Pere IV 228 08005 Barcelona

932 84 53 12

932845312

https://www.salabeckett.cat/

About the Organizers

La Sala Beckett és un espai d’exhibició, creació, formació i experimentació teatral, dedicat especialment a la promoció de la dramatúrgia contemporània i la difusió de l’autoria teatral catalana.

Punt de trobada dels autors teatrals amb altres creadors escènics i amb professionals de diferents àmbits i disciplines, a la Sala Beckett s’hi duu a terme una intensa activitat de producció i programació d’espectacles, cursos i laboratoris, conferències, trobades i tota mena d’activitats d’intercanvi, pensament i debat sobre dramatúrgia i món contemporani.

La Fundació Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia n’és l’òrgan rector que, amb un patronat format per 12 dramaturgs i dramaturgues, vetlla per l’acompliment dels objectius fundacionals i garanteix la transparència i el funcionament democràtic de l’entitat.

Amb José Sanchis Sinisterra com a Patró d’Honor, el Patronat actual de la Fundació està format per les persones següents: Sergi Belbel (President), Carles Batlle, Marta Buchaca, Toni Casares, Clàudia Cedó, Jordi Galceran, Juan Mayorga, Pau Miró, Pere Riera, Mercè Sarrias i Victoria Szpunberg.

La Sala Beckett és una de les Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona i compta també amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’INAEM (Instituto Nacional de las Artes Escenicas y la Música).

How to Register?

Venda d’entrades al teatre o  on-line

Contact Information

info@salabeckett.cat

Visited 82 times, 1 Visit today

Afegeix una ressenya

Your Rating for this listing:

 

Related Event

Jove Teatre Regina, Carrer de Sèneca, 22, 08006 Barcelona, Espanya

December 13, 2020 To December 27, 2020

12:00 pm To 1:00 pm

EL TEATRE REGINA TEMPORADA DE NADAL DEL JOVE TEATRE AMB UNA OBRA DE MÀGIA I MISTERI. TEATRE NENS EN SESSIÓ MATINAL ( 12:00h) DE DIUMENGES EL 13-20 i 27/12/20 Fitxa Artística Dates i hores: Del 13 de Desembre al 27 de Desembre. Diumenges a les 12:00 h. Titol: El Misteri…

Avinguda de Joaquim Morelló, 3, 25580 Esterri d'Àneu, Espanya

July 24, 2022 To July 31, 2022

La 31a edició del Festival de Cultures del Pirineu, el Dansàneu, fa les seves primeres passes. El festival tindrà lloc del 24 al 31 de juliol de 2022 Els tres primers espectacles que formaran part de la programació del 31 Dansàneu són els següents, Trencadís amb l’OMAC, Fiat Lux amb… Llegeix més…