TEATRE NENS: “EL MISTERI DE HOUDINI”

desembre 13, 2020

desembre 27, 2020

12:00 pm A 1:00 pm

Jove Teatre Regina, Carrer de Sèneca, 22, 08006 Barcelona, Espanya

https://www.jtregina.com/

93 218 1512

Event Descripció

EL TEATRE REGINA TEMPORADA DE NADAL DEL JOVE TEATRE AMB UNA OBRA DE MÀGIA I MISTERI.

TEATRE NENS EN SESSIÓ MATINAL ( 12:00h) DE DIUMENGES EL 13-20 i 27/12/20

Fitxa Artística

  • Dates i hores: Del 13 de Desembre al 27 de Desembre. Diumenges a les 12:00 h.
  • Titol: El Misteri de Houdini
  • Companyia: Microescape Kids
  • Durada: 60 Min
  • Edat Recomanada: A partir de 6 anys
  • Tipus d’espectacle: Familiar, Tatre Nens
  • Gènere: Teatre / Magia / Escaperoom
  • Idioma: Català
  • Comprar entrades

ARGUMENT:

Teatre nens: Aquest espectacle ens ensenyarà el davant i el darrere d’una funció teatral, doncs una meitat del públic viurà l’emoció del show amb màgia i enigmes per a descobrir al pati de butaques . L’altre meitat ajudarà a la July a resoldre les pistes que Houdini li ha deixat als camerinos. Per després intercanviar-se i viure l’experiència inversa i així descobrir al 100% la totalitat de la trama.

Tota aquesta experiència es un fantàstica proposta perquè els més menuts, a través d’ una historia teatral, puguin utilitzar els seu enginy i resoldre una sèrie d’enigmes. Que faran que la historia pugui seguir el seu curs i s’iniciïn de manera fàcil i divertida al món dels escaperooms.

L’ESPECTACLE

Aquesta proposta teatral interactiva submergeix el públic dins d’un espectacle extraordinari de màgia, teatre i escaperoom.

Dividida en dues històries de 25 minuts cada una, aquesta experiència, basada en un famós personatge, ofereix als infants ( i també als adults!) la possibilitat de veure el meravellós Houdini en un gran show en rigorós directe, on ens delectarà amb diversos jocs de mans que no seran massa ben vistos per una excèntrica dona del públic.

Per altra banda i de manera simultània una jove periodista, La July, alertada per una estranya carta que li ha enviat en Houdini, ens farà endinsar per les entranyes del teatre i seguint una sèrie de pistes guiarà als més petits a iniciar-se en l’enigmàtic món dels escaperooms, descobrint-nos que res és el que sembla.

Organizers

Microescape kids

https://www.facebook.com/microescapebarcelona/

How to Register?

Contact Information

teatreregina@jtregina.com

Visited 123 times, 1 Visit today

Afegeix una ressenya

Your Rating for this listing:

 

Related Event

Sala Fènix, Carrer de la Riereta, 31, 08001 Barcelona, Espanya

November 2, 2022 To November 27, 2022

8:00 pm To 9:10 pm

DOPALAND D’Eu Manzanares. Direcció: Sergi Pompermayer. Amb Anna Castells i Felipe Cabezas. Del 2 al 27 de novembre de 2022, de dimecres a diumenges, 20h Divendres 11 de novembre: COL·LOQUI POSTFUNCIÓ. Modera: Jaume Descarrega (COPC). Amb la col·laboración de: Mònica Algueró Nieto, Sandra Cava i Pep Alcañiz, Col.legi Oficial de… Llegeix més…

Sala Beckett

Sala Beckett, Carrer de Pere IV, 228, 08005 Barcelona, Espanya

October 20, 2020 To November 22, 2020

8:00 pm To 9:45 pm

El dimecres 28 d’octubre, després de la funció d’El combat del segle de Denise Duncan tindrà lloc un col·loqui post funció a la Sala Beckett. Amb la presència de l’autora i la companyia, acompanyades de l’actriu i cantant Kathy Sey. El col·loqui serà moderat per Aina Tur, responsable de programació de la Sala Beckett.… Llegeix més…