FAM : Les Impuxibles, al Teatre des Born el 22/01/23

22/01/2023

22/01/2023

6:00 pm A 12:17 pm

Teatre des Born, Plaça des Born, Ciutadella de Menorca, Espanya

https://www.teatredesborn.com/events/les-impuxibles-fam

971484030

Event Descripció

Diu Georges Canguilhem que “totes les formes vives són monstres normalitzats”.

Les sis intèrprets de FAM, Ariadna, Clara, Elena, Kathy, la Sandra i Laila, es presenten com sis arxius vivents, 6 documents de carn i ossos.

De fet posen en joc la seva experiència (encarnada), però a més una sèrie de contes de l’era contemporània. Que parlen dels trastorns d’alimentació, l’envelliment, la pornificació del natural i el consentiment. En definitiva, el cos com a espai ocupat (i polititzat) per diferents models. A més FAM convida a preguntar-se per com ens relacionem amb nosaltres mateixes a través de l’autoestima i amb l’alteritat a través de les relacions sexo afectives, per descobrir que el cos és al mateix temps el problema i la solució.

De fet el que comença sent un rèquiem pel descans dels cossos, es transforma en himne / dansa per la diversitat, pels afectes, les accions, les passions … Tot allò que ens desentumeix, ens desperta i descol·loca els límits.

Recomanat a majors de 14 anys

Fitxa Tècnica

Autoria | Les Impuxibles, Judit Colomer i María Velasco

Direcció | Ariadna Peya i Clara Peya

Composició i interpretació musical | Clara Peya

Coreografía | Ariadna Peya

Text | María Velasco

Intèrprets | Helena Gispert, Kathy Sey, Sandra Pujol, Laila White, Ariadna Peya i Clara Peya.

Espai escènic | Judit Colomer Mascaró

Disseny de llums | Jordi Berch

Espai sonor | Carles Bernal

Projeccions | Carme Gomila

Vestuari | Iker Nafta

Fotografia | Dorothee Elfring

Ajudant de direcció | Xavi Buxeda

Assessorament en continguts | Teo Pardo, Elena Prous i Nagore Iturrioz

Producció | Les Impuxibles

Organizers

Teatre des Born

Plaça des born s/n Ciutadella de Menorca, 07760 Illes Balears

gerencia@teatredesborn.com

971484030

https://www.teatredesborn.com/

About the Organizers

Construïm les bases del nou teatre: una institució moderna, propera, amable, útil i accessible, garantia de qualitat, responsabilitat i igualtat; un exemple de transparència i bon funcionament!

el Born de sempre! 

El Teatre des Born ha de contribuir a recuperar el teixit associatiu i les companyies de teatre amateur de Ciutadella: tots recordam funcions estel·lars com El retaule del Flautista, Momo, Es viatge tràgic de l'amo en Xec de s'ullastrar i altres muntatges mítics fets gràcies a l'entrega i la il·lusió de tantíssima gent! Reivindicam la funció social del teatre i la volem tornar a posar de moda! El Teatre també ha de servir com a espai de coordinació entre les entitats per aconseguir optimitzar els recursos i evitar superposar activitats!

el Born més professional! 

El nou Born també ha de ser un espai de dignificació per al sector de les arts escèniques, una eina de feina, un espai de nova creació que posi a disposició dels nostres artistes professionals espais d'assaig, d’assessorament i que doni suport a les produccions. En paral·lel, muntarem jornades professionals per mantenir el sector en formació contínua i traurem una línia d'ajuts a la coproducció d'espectacles.

el Born més interessant!

Hem de voler un Born que sigui referència de qualitat, bon gust i diversitat. Tornarem a programar òpera i sarsuela, però també hem d'introduir espectacles contemporanis, innovadors i explorar els nous llenguatges artístics. Farem feina per tenir propostes d'aquí i de fora: donarem l’oportunitat als nostres artistes i mostrarem el millor del que fan els nostres veïns planetaris. 

el Born més educatiu! ​

Hem de reivindicar el dret a la pràctica artística, la funció educativa i pedagògica de l'art, i reivindicar la funció social! Posarem en marxa un programa pioner, una prova pilot amb les escoles per integrar-les dins el Teatre, reforçarem la programació familiar i els tallers i les xerrades abans de les funcions! Volem aprendre amb el teatre!

How to Register?

ENTREDES

Contact Information

gerencia@teatredesborn.com

Visited 251 times, 1 Visit today

Afegeix una ressenya

Your Rating for this listing:

 

Related Event

BLUES & EARLY JAZZ

Harlem Jazz Club, Carrer de la Comtessa de Sobradiel, 08002 Barcelona, Espanya

12/04/2022

CHINO SWINGSLIDE, GUITARRA SLIDE I VEU. ÓSCAR TINOCO, CONTRABAIX. ÓSCAR HITA, BATERIA. + MÚSICS CONVIDATS Chino Swingslide és el guitarrista, cantant i compositor més prestigiós de swing,… Llegeix més…

Oficina Ciutadana de la Cultura (antiga Tiquet Rambles), La Rambla, Barcelona, Espanya

11/10/2022 To 24/02/2023

Es busquen projectes culturals per retornar la vida a locals tancats. L’Ajuntament de Barcelona obre una convocatòria destinada a captar projectes culturals per a 9 locals municipals… Llegeix més…

Carrer Pompeu Fabra, 5, 17100 La Bisbal d'Empordà, Espanya

20/12/2022 To 22/01/2023

12:00 am To 11:59 pm

BASES RESIDENCIA FIRA DE CIRC 2023. OBERT PERÍODE CANDIDATURES La convocatòria de residència FIRA DE CIRC AL CARRER 2023 s’adreça a artistes i companyies. I que es… Llegeix més…