Després de ToT al Teatre Auditori de Granollers

28/01/2023

28/01/2023

8:00 pm A 10:00 pm

Teatre Auditori de Granollers, Carrer de Josep Torras I Bages, 50, 08401 Granollers, Espanya

https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3774-despres-de-tot.html

Des de 9 €

93 840 51 21

Event Descripció

Després de ToT De la companyia Psirc, al Teatre Auditori de Granollers el Dissabte 28 de Gener a les 20:00 h.

Un espectacle sobre la (im)potència o la (im)possibilitat que té el marginal per existir. Del 20 de juny al 13 de juliol, la companyia Psirc ha fet una residència artística i tècnica al Teatre Auditori de Granollers. Per preparar diversos aspectes del nou espectacle Després de ToT.

La proposta de circ contemporani s’estrenarà al Teatre Auditori de Granollers el proper 28 de gener de 2023, a les 20 h. Com seríem enmig d’un pantà, acompanyats de mosques i perruques, cigonyes i sabates, ulleres de sol i l’eco d’una òpera que es repeteix constantment?. Aïllats del google maps, ens atreviríem a cantar i faríem raves efímeres. Tan efímeres com les nostres vides, manipulades pel pas el temps i la ignorància de tot allò que ens espera. El temps passa i se’ns va la vida i, després de tot, ens abraçaríem per continuar sentint-nos vius i humans.

Amb aquesta sinopsi es presenta Després de ToT, una proposta dura i crua, però també plena de poesia, que parla sobre la societat en què vivim i de la humanitat de la qual, vulguem o no, en formem part. Espectacle fruit d’una saga de 5 episodis, unitats dramatúrgiques no consecutives, que ens porta a repensar-nos, a preguntar-nos per la por o l’aversió que ens causa el que considerem marginal, però també per l’atracció o, fins i tot, la veneració que ens genera.

Espectacle coproduït pel Grec 2022 Festival de Barcelona; PSiRC; La Grainerie, fabrique des arts du cirque et de l’itinérance; Nilak, circ teatre itinerant, i Fira Trapezi Reus.

Fitxa artística:

Cia. Psirc
Direcció: Rolando San Martin
Dramatúrgia: Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña, Anna Pascual Rolando San Martin
Interpretació: Benet Jofre, Wanja Kahlert, Adrià Montaña i Anna Pascual

A la Sala Gran

Activitats 360º

Tens ganes de més quan acabes de veure un espectacle? Queda’t i participa a les converses després de la funció del Teatre Auditori de Granollers. Podràs comentar les teves impressions i compartir totes les sensacions viscudes.

— Conversa amb la companyia en finalitzar l’espectacle

DURADA:  20 min dissabte, 28 de gener | 21:30 h Activitat gratuïta amb la compra de l’entrada i sense inscripció prèvia.

Demana el teus auriculars i/o bucle magnètic aquí

Organizers

Teatre Auditori de Granollers

Carrer de Torras i Bages, 50 08401. Granollers

bustia@teatreauditori.granollers.cat

93 840 51 20

https://www.teatreauditoridegranollers.cat/

About the Organizers

El Teatre

Molt més que un teatre

La programació del Teatre Auditori de Granollers ofereix, temporada rere temporada, una cartellera amb més de 60 propostes de música, teatre, òpera, dansa i màgia. Espectacles de qualitat, adreçats a tot tipus de públics, que situen l'espectador com a protagonista absolut.

Però parlar del Teatre Auditori de Granollers és parlar, no només d'una cartellera de luxe, sinó també de grans projectes educatius i socials vinculats amb el territori, activitats adreçades a les escoles, tallers, converses, conferències prèvies i posteriors a l'espectacle, guies pedagògiques al voltant de diverses propostes escèniques, racons per a l'espectador, produccions pròpies de gran embergadura... Projectes que, en definitiva, fan del Teatre Auditori de Granollers un espai viu i obert a la ciutadania.

How to Register?

 COMPRAR ENTRADES

Contact Information

taquilles@teatreauditori.granollers.cat

Visited 77 times, 2 Visits today

Afegeix una ressenya

Your Rating for this listing:

 

Related Event

Teatre de Bescanó, Carrer Major, Bescanó, Espanya

11/02/2023

1:00 am To 1:00 am

El Teatre de Bescanó acull el proper dissabte 11 de febrer, l’espectacle d’En Peyu, L’IL·LUSIONISTA Tot i que no és pròpiament un espectacle de màgia, L’IL·LUSIONISTA  interpel·la… Llegeix més…

Nova Jazz Cava, Passatge de Tete Montoliu, Terrassa, Espanya

05/01/2023 To 06/01/2023

Cicle Especial Nadal – Reis. 19a Edició Blues & Boogie Reunion a la Nova Jazz Cava de Terrassa Benvinguts a la 19a Blues & Boogie Reunion, la… Llegeix més…

Sala Fènix, Carrer de la Riereta, 31, 08001 Barcelona, Espanya

02/11/2022 To 27/11/2022

8:00 pm To 9:10 pm

DOPALAND D’Eu Manzanares. Direcció: Sergi Pompermayer. Amb Anna Castells i Felipe Cabezas. Del 2 al 27 de novembre de 2022, de dimecres a diumenges, 20h Divendres 11…