Titu Martí presenta “Anhel” a Igualada el 21/05

21/05/2023

21/05/2023

7:30 pm A 9:00 pm

Teatre de l'Aurora, Carrer de l'Aurora, 80, Igualada, Espanya

Preu: 10,50 € / 5,50 €

Event Descripció

Titu Martí presenta “Anhel” a Igualada, el proper dia 21 de Maig, a les 19:30h  al Teatre de l’Aurora

Titu Martí presenta “Anhel” a Igualada, al Teatre de l’Aurora. El cantautor de Castellfollit del Boix, que va llançar el seu primer disc el passat agost, farà un concert de presentació amb banda, on també cantarà en exclusiva alguns temes inèdits.

Actuarà acompanyat de Jordi Macià al baix, Moisès Martí a la bateria i Àlvar Sànchez al teclat.

Teatre de l’Aurora

Teatre de l'Aurora

El Teatre de l’Aurora, gestionat per la cooperativa Unicoop Cultural, és un projecte col·lectiu sense ànim de lucre basat en la complicitat, la participació i la cooperació. Ofereix una programació estable d’arts escèniques des de 1996 amb la voluntat que el teatre, i la cultura en general, siguin accessibles per a tothom a través d’una oferta de qualitat. El Teatre de l’Aurora, ubicat a Igualada, és membre de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) i de la Red de Teatros Alternativos.

El Teatre de l’Aurora és un espai obert a totes aquelles persones que tinguin necessitat d’art, ja en siguin creadors o bé consumidors, i sempre amb la creença que l’art ennobleix l’ésser humà i recrea les emocions d’aquells que en reben la seva manifestació.

A més de l’exhibició d’arts escèniques, aquest espai independent de cultura es dedica també a la producció d’espectacles principalment dirigits a tots els públics. El nostre compromís és contribuir a la millora del sector professional que es dedica al teatre familiar en el panorama català. Des de l’any 1999, el Teatre de l’Aurora ha participat en 20 produccions amb companyies professionals catalanes i, l’any 2015, crea la Cia. Teatre de l’Aurora amb la qual realitza les seva pròpies produccions per a tots els públics.

 

Titu Martí presenta "Anhel" a Igualada

SOBRE ELL

Titu Martí es el nom artístic d’en David Martí, un noi amb arrels menorquines nascut a Maó i establert a Catalunya.
Amb 6 anys tocava la bateria al grup de música tradicional“Ets Alocs”, composat pels set germans i el pare. Als 7 anys entra al Conservatori d’Igualada per iniciar els estudis de violí. Quatre anys més tard, una lesió al canell l’impedeix realitzar la prova d’accés a grau superior. Decideix així marxar del conservatori per començar un aprenentatge autodidàctic de nous instruments com la guitarra o el piano.
A l’adolescència comença a experimentar amb la creació de cançons pròpies, fins que a l’estiu del 2019 se li presenta l’oportunitat de fer el primer concert en públic a Sant Martí de Tous. A partir d’aquí li van sorgint diverses actuacions i es comença a plantejar dedicar-se a la música paral·lelament al grau d’Educació Social.
Dos anys més tard comença a enregistrar “Anhel”, el seu primer treball discogràfic. L’estiu del mateix any es fa un lloc a la final del Concurs de Cançó de Salitja amb la cançó “Llum de lluna” inclosa en el disc que veu la llum a l’agost del 2022.
Al setembre de 2022 queda com a finalista al concurs de videoclips Monocicle amb el videoclip “El convidat”. Al novembre del mateix any guanya el VI Concurs de Música d’Autor/a de La Fada Ignorant (Andorra).

 

Organizers

How to Register?

ENTRADES

Visited 44 times, 1 Visit today

Afegeix una ressenya

Your Rating for this listing:

 

Related Event

Teatre de Bescanó, Carrer Major, Bescanó, Espanya

11/02/2023

1:00 am To 1:00 am

El Teatre de Bescanó acull el proper dissabte 11 de febrer, l’espectacle d’En Peyu, L’IL·LUSIONISTA Tot i que no és pròpiament un espectacle de màgia, L’IL·LUSIONISTA  interpel·la… Llegeix més…

Poble Espanyol, Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, Barcelona, Espanya

18/02/2023 To 19/02/2023

10:00 am To 6:30 pm

EL CAP DE SETMANA DEL 18 I 19 DE FEBRER ARRIBA LA 13A EDICIÓ DEL NOSTRE JA HISTÒRIC FESTIVAL Arriba el millor cap de setmana per als… Llegeix més…

DOPOLAND

Sala Fènix, Carrer de la Riereta, 31, 08001 Barcelona, Espanya

02/11/2022 To 27/11/2022

8:00 pm To 9:10 pm

DOPALAND D’Eu Manzanares. Direcció: Sergi Pompermayer. Amb Anna Castells i Felipe Cabezas. Del 2 al 27 de novembre de 2022, de dimecres a diumenges, 20h Divendres 11…