CONVOCATÒRIA DE PECES BREUS A ULTRAMAR

22/12/2022

15/01/2023

12:00 am A 11:59 pm

Sala Ultramar, Carrer d'Alzira, 9, 46007 València, Espanya

https://salaultramar.com/convocatoria

Event Descripció

II CONVOCATÒRIA DE PECES BREUS A ULTRAMAR

TORNEN LES CONVOCATÒRIES DE BREUS.

Tornem a obrir la  Convocatòria de Peces Breus a la Sala Ultramar, perquè pensem que el teatre també s’escriu en format reduït. Per això, des de la sala Ultramar, et convidem a enviar-nos la teua proposta per a participar al cicle que estem preparant de cara al mes de març, atenció!!

Busquem PECES BREUS DE 20 A 25 MINUTS de durada. Des de la sala NO S’EXIGEIX QUE SIGA ESTRENA. El cicle tindrà lloc del 23 DE MARÇ AL 2 D’ABRIL, DE 2023, de dijous a diumenge a les 20 hores. Cada peça realitzarà DUES FUNCIONS EN DOS DIES diferents.

Us recordem que les peces CONVIURAN AMB ALTRES PROPOSTES, també breus, que conformaran el cicle.

Des de la sala oferim un CAIXET PER LES 2 FUNCIONS DE 700 EUROS + 25% DE TAQUILLA

Si estàs interessada o interessat pots ENVIAR LA TEUA PROPOSTA a l’e-mail programacionsalaultramar@gmail.com fins al 15 de gener INDICANT A L’ASSUMPTE:  “CONVOCATORIA DE BREVES/CONVOCATÒRIA DE BREUS”

S’ADMITEIXEN PROPOSTES FINS AL 15 DE GENER 23.59 HORES

Organizers

Sala Ultramar

Sala Ultramar Carrer d'Alzira 9 València, 46007

salaultramar@gmail.com

https://salaultramar.com/

About the Organizers

La Sala Ultramar neix amb la voluntat de veure complert el somni de molts valencians: Obrir les portes d'un Gran Teatre de l'Òpera Submergible, l'ús del qual sigui el de cobert per a les celebracions artístiques més íntimes i valentes. Un diminut gran teatre que sigui a alhora vaixell i port, drassana per al plor i jocós desballestament, torre guaita i fragata pirata, albatros sense vertigen i submarí de tresors abissals, platja per al desembarcament i cabildo per a nàufrags de tots els pelatges.
La Sala Ultramar acollirà: El teatre de la paraula i el del mut escarafall d'ara i de sempre, la comèdia severa, el cabaret del sublim, drames posturbans i vodevils psicalíptics-rurals. Danses precolombines, retaules post-dramàtics, sarsueles de la tundra i la més atrevida oferta de pornogràfics autosacramentals En definitiva: tot tipus de peces en què el públic surti del teatre amb cruiximents al cor, a l'esperit i amb gana de noves tempestes.
La Sala Ultramar ha obert les portes per a l'activitat de botiga d'ultramarins quan en el fons li correspondria haver sol·licitat la de calaix de sastre… Finançada per empreses multinacionals que van cessar la seva activitat abans que es construís el Canal de Panamà, és regentada per setze molt saleu-vos patrons, que no fan fàstics al vi i que han promès no discutir a alta mar, ni quan baixi la marea… La Sala Ultramar és un port al cor de València i al mateix temps un veler al mig de totes les aigües internacional. La seva llotja, de la qual pengen de les teulades gàrgoles que escupen l'aigua cap a dins, està alliberada del pagament de tota mena d'aranzels ideològics, estètics i morals.
Queden oberts des d'avui els escotillons d'aquesta casa, on perpetrar des dels seus camerinos i cabines, revolucions íntimes, immersions ètiques i subversions socials… ja encenguem, els llums d'aquesta descerebrada revetlla d'ultramar!

How to Register?

Si estàs interessada o interessat pots ENVIAR LA TEUA PROPOSTA a l’e-mail programacionsalaultramar@gmail.com fins al 15 de gener INDICANT A L’ASSUMPTE:  “CONVOCATORIA DE BREVES/CONVOCATÒRIA DE BREUS”

Contact Information

programacionsalaultramar@gmail.com

Visited 96 times, 3 Visits today

Afegeix una ressenya

Your Rating for this listing:

 

Related Event

Cal Figarot - Castellers de Vilafranca, Carrer del General Prim, 11, 08720 Vilafranca del Penedès, Espanya

06/04/2022 To 28/10/2022

8:30 pm To 10:30 pm

Tothom hi és benvingut Els Castellers de Vilafranca som una colla oberta i on tothom hi té cabuda. Si sempre has volgut fer castells però mai has… Llegeix més…

Teatre Auditori de Granollers, Carrer de Josep Torras I Bages, 50, 08401 Granollers, Espanya

28/01/2023

8:00 pm To 10:00 pm

Després de ToT De la companyia Psirc, al Teatre Auditori de Granollers el Dissabte 28 de Gener a les 20:00 h. Un espectacle sobre la (im)potència o… Llegeix més…

Teatre La Biblioteca, Carrer de l'Hospital, 56, Barcelona, Espanya

08/02/2023 To 19/03/2023

Els ulls de l’etern germà, un dilema d’Stefan Zweig, una producció de La Perla 29. A partir del 8 de febrer de 2023 Teatre La Biblioteca, Carrer… Llegeix més…