Skip to content

Festival Bioritme el 25,26,27 i 28 d´Agost a Vilanova de Sau -Osona-

#totagenda #cultura #musica #festival

BIORITME FESTIVAL 2016

25 | 26 | 27 | 28 agost // Pantà de Sau // Vilanova de Sau

M Ú S I C A  |  N A T U R A  |  E C O L O G I A  |  C O N S C I È N C I A

Bioritme Festival és molt més que un festival de música, es consciència i activisme, és un punt de trobada entre persones amb inquietuds de canvi cap un mon millor i més just.

El nostre pilar fonamental és l’ecologia en tot el seu ampli aspectre. Les nostes begudes son 100% ecològiques, al BioMarket trobaràs tot tipus de menjars també 100% ecològics,

 

BioRitme Festival es complementa amb un gran nombre d’activitatas durant tot el dia, de tot tipus i adreçades per a totes les edats, tallers, concerts, zona chill-out, zona infantil, terapeutes, ONG’s i associacions, turisme rural, piragüisme, bioconstrucció, energies renovables, teatre, zona de malabars i arts cirquences, piscina… tot això i molt més en una completa programació NONSTOP durant 4 dies a un dels Paratges Naturals més impressionants i idilics de Catalunya, el Pantà de Sau, situat a la Comarca d’Osona.


BioRitme Festival 2016 ofereix una Zona de Cuina i Menjador per a us de tots/es els assistents al Festival, dispossarem de diverses plaques de Vitroceràmica per poder cuinar el propi menjar. També una zona on rentar els utensilis de cuina.
BioRitme Festival presenta com a novetat en aquesta edició el BioMercat, on es podrà trobar una sel·lecció d’aliments envasats per a cosum propi com pasta, arròs, llet, galetes, tomàquet, fruita… 100% ecològic.
Està prohibida l’entrada al recinte d’alcohol i de qualsevol tipus d’ampolla de vidre.
Existeixen tres zones d’acampada: la familiar, la +25 (+ de 25 anys) i la general.

%d bloggers like this: