Skip to content

Heliogàbal Pagar la multa. el 5 de Maig a la sala Razzmatazz

#cultura #musica #totagenda

Concert de Pony Bravo, Za! i Mishima a la sala Razzmatazz el proper 5 de Maig per pagar la Multa a la sala HELIGÀBAL.

El Nadal passat, l’Heliogàbal va ser objecte de diverses inspeccions que han desembocat en quatre multes per excés d’aforament. L’import total, descomptes inclosos, puja a 18.000 €.

Hem volgut aprofitar una part de l’ajuda que se’ns ha ofert les darreres setmanes, la de la sala Razzmatazz, la de Pony Bravo, la de Mishima i la de Za!, per organitzar un concert que ens permeti costejar aquesta despesa, altrament inassumible per a un petit bar de barri com el nostre.Els diners que recaptem també serviran per ajudar a pagar les obres de millora en matèria de seguretat que s’han de fer al local perquè compleixi la nova normativa sobre música en directe a Barcelona.

Les entrades (www.heliogabal.com/entrades) tenen un preu mínim de 15 €, però qui vulgui i pugui també pot fer una aportació extra. Igualment, hi ha una fila zero per a tothom que vulgui contribuir a la causa, però no pugui o no vulgui venir al xou del Razzmatazz.

Inicialment, aquest concert havia de servir per superar el sotrac econòmic, però davant de les últimes notícies sobre la música en directe als bars de la ciutat, al capdavall també servirà per celebrar que l’Heliogàbal torna a estar viu i que recuperarà aviat la programació regular de concerts.


Fa sis anys els Pony Bravo van passar com una bufetada per l’Helio. Era el segon concert a Barcelona (junt amb el de l’Emergencia!).
També van fer la primera entrevista per un mitjà català (Gent Normal: http://www.gentnormal.com/…/convidat-impossible-pony-bravo.…).
Després farien un Festigàbal, un Primavera… I el dia 5 al Razz!

%d bloggers like this: