Skip to content

JOAN CHAMORRO PRESENTA EVA FERNÁNDEZ AL CAFÈ DEL TEATRE EL 8 DE DESEMBRE A LES 20.30 h.

#JazzCulturcatTotcat #SonsCulturcatTotcat
Cafè del TeatreUbicació / Horari


Obert de dimecres a diumenge de 19.00h a 02.00h. 

Divendres i dissabtes obert fins a les 03.00h.


Cafè del Teatre Escorxador de Lleida
C/ Roca Labrador 2bis
25003 Lleida

 http://www.cafedelteatre.com/#12-08

Eva Fernández

Eva Fernández és una jove promesa del jazz català que destaca com a saxofonista, clarinetista i cantant. Tot i la seva joventut, i com a membre de la Sant Andreu Jazz Band, dirigida pel poliinstrumentista Joan Chamorro, Eva Fernández acumula una llarga experiència en pocs anys i forma part de la nova fornada de joves i destacades veus femenines. Fins ara, ja ha actuat amb grans figures com Perico Sambeat, Dick Oatts, Ken Peplowski, Ignasi Terraza, Bobby Gordon, Jesse Davis, Terell Stafford, Wycliffe Gordon, Josep M. Farràs, Scott Robinson, Josep Traver, Matthew Simon, Llibert Foruny, Carles Benavent o Jordi Bonell, i ha participat en diversos projectes amb Andrea Motis & Joan Chamorro Group. També ha participat als festivals de jazz de Barcelona, Terrassa, Porta Ferrada, Menorca, Roses, Vic i Xàbia (València), entre d’altres.
Per a aquesta ocasió, Eva Fernández arriba en format quintet, en una proposta que reuneix reconeguts músics de prestigi, com són el jazzman David Pastor, José Luis Guart, Toni Pagès i Miquel Angel Cordero. Batejats amb el nom d’Eva Fernández Group, la formació ofereix un repertori de jazz molt variat, presentant-se davant el públic amb un espectacle fresc i sorprenent.
http://tallerdemusics.com/ca/management-y-producciones/jazz/eva-fernandez/

Joan ChamorroJoan Chamorro (1962[1]) és un music català. Estudia la carrera clàssica de saxòfon al Conservatori de Barcelona amb el professor Adolf Ventas. Paral·lelament als estudis al conservatori, obté el títol de Grau Superior al Taller de Músics de Barcelona. Forma part d’una Banda anomenada: Big Band del taller de músics, amb la qual actua a diversos festivals europeus. A més a més, col·labora amb la Big Band de Bellaterra, la Big Band de John Dubuclet, la Big Band Jazz Terrassa, el Supercombo d’Eladio Reinón- Tete Montoliu, l’Orquestra de Radio Televisión Española, acompanya a Manhattan Transfer i a Stevie Wonder[2]
A part d’això, també treballa en diversos projectes amb l’Orquestra del Teatre Lliure. Durant un any, va col·laborar amb el grup de teatre Comediants, amb qui va actuar en festivals de ciutats com Nova York, Santiago de Xile, París, Venecia… També toca en la majoria dels festivals que tenen lloc a Espanya (Barcelona, Terrassa, Sant Sebastià, Madrid…).
Ha treballat amb músics de gran renom com: Slide Hampton, Tete Montoliu, Frank Foster, Gary Smulyan, Dick Oatts, Bebo Valdés, Ralf Lalama, Teddy Edwars, Frank Wess, Jessy Devis, Dennis Rowland, Josep Maria Farràs, Perico Sambeat, Lluis Vidal, Randy Brecker, Carmen Lundy, David Mengual, David Xirgu, Mike P. Mossman, John Mosca, Bart Van Lier, David Allen, Bobby shew, Judy Niemack… i molts més. Quant a gustos musicals, també està molt interessat en la música dels anys vint i trenta (Bix Beiderbecke, Louis Armstrong, Sydney Becher, Adrian Rollini…etc.)
En l’actualitat lidera un quintet, (Andrea Motis & Joan Chamorro Quintet) a on es fa homenatge al genial saxofonista baríton i compositor Gerry Mulligan; treballa de forma estable a la Big Band de Terrasa, laBarcelona Jazz Orquestra, a la Fumanchu Jazz Servents i al supercombo de Dani Alonso; i és professor del Taller de Músics i de l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu, ensenya a tocar el saxo i el combo.
Joan Chamorro
Dades biogràfiques i tècniques
Gènere(s) jazz
Ocupació músic
Instruments saxoclarinetclarinet baix,flautacorneta
Veu barítontenor
Artistes relacionats Sant Andreu Jazz Band
Andrea Motis
Lloc web oficial joanchamorro.blogspot.com

Discografia

Joan Chamorro[3]
  • Presenta Andrea Motis (Temps)
  • Baritone Rhapsody (New Talent Spain)
  • Feeling Good (Temps)
  • Presenta Eva Fernandez (Temps)
Joan Chamorro Group[4]
  • 2013: Live at Jamboree: Barcelona (Swit)

Guardons

Premis
Nominacions
  • 2011: Premis AMJM al grup de l’any per a la Sant Andreu Jazz Band[6]
  • Premi ARC de la música en la categoria de Jazz i Blues per a Andrea Motis & Joan Chamorro Group[7]
  • 2012: Premis Enderrock Jaç a l’rtista de l’any per a Andrea Motis & Joan Chamorro Group[8]

http://ca.wikipedia.org/wiki/Joan_Chamorro


%d bloggers like this: