Skip to content

La Lluita Continua, el nou projecte de La Fístula Vallkànika

#totagenda #cultura #musica #ska

La lluitAcontinua
(Nou projecte)


La lluita continua és el nou treball que volem estrenar a principi de l’any 2017, un disc que ens deixarà a tots bocabadats. Per tal de fer-ho possible necessitem de la teua ajuda. En el cas que no pugues fer la teua aportació, pots compartir el projecte amb la teua gent, també és una bona ajuda!

Després d’enregistrar el nostre primer treball “La Fístula ja està ací“, encetem una nova etapa en la que hi ha molts canvis i sorpreses. Es tracta d’un proper disc, al que hem decidit nomenar “La lluita continua”. Està pensat per a experimentar un directe amb més varietat i amb molta més contundència. 

Basant-nos amb l’ska i reggae amb pinzellades balcàniques, aquesta vegada arribem un poc més lluny, ja que el rap serà una nova influència al nostre repertori  Barrejant tots els esmentats estils, La Fístula Vallkànika pretén obtindre els millors dels resultats. 
També comptarem amb la col·laboració de cantants de grups de renom. Nosaltres ja sabem qui seran però preferim no dir-ho fins l’arribada el disc.
Al mateix temps dissenyarem un nou dibuix per a les properes samarretes, caràtules de CD’s, pegatines…etc.
El treball inclou 12 temes (11 d’ells originals i una versió), tots ells amb una instrumentació vertaderament potent i àmplia. També hem introduït un nou protagonista en defecte del violí, l’oboé, que amb la seua dolçor ens presentarà les parts més musicals del repertori. Una altra incorporoció és la d’un nou cantant, que defendrà la nostra lluita en forma de rap.

%d bloggers like this: