Skip to content

MÀGICS !! ELS DISSABTES A LLÍVIA SÓN MÀGICS !!

MÀGICS !! ELS DISSABTES A LLÍVIA III FESTIVAL DE MÀGIA VILA DE LLÍVIA

III FESTIVAL DE MÀGIA VILA DE LLÍVIA, ELS MÀGICS DISSABTES DE JULIOL

DISSABTES MÀGICS:

Dia 4

Fèlix Brunet

Espectacles màgics

Amb 20 anys màgics d’experiència professional i havent actuat en 9 països, Fèlix Brunet és una aposta segura per amenitzar qualsevol esdeveniment. Atresora diversos premis Internacionals de Màgia.

Domina diverses tècniques: Màgia de prop, màgia Còmica per adults, màgia Infantil, mentalisme, escapisme, així com Grans Il·lusions. La seva manera d’actuar i relacionar-se amb el públic sempre de manera dinàmica i amb molt d’humor, fan que tots gaudeixin i participin amb el seu espectacle. La seva trajectòria li assegura l’èxit.

Fèlix Brunet comença a interesar-se per els jocs de Màgia i a realitzar-ne a l’edad de 10 anys.

El seu primer contacte seriós amb el món de la màgia va ser al 1990 quan ingressa a la “Sociedad Española de ilusionismo” S.E.I .

Paralelament realitza estudis intensius de Teatre i Pantomima.

A les reunions de la S.E.I coneix a dos mags, Raul Blak y Karlusamb els qui forma el grup “Magic Factory” i preparen un acte d’escenari que més endavant serà recompensat amb dos premis, un Internacional i un Nacional.

Fèlix Brunet deixa el grup i es dedica professionalment a la màgia en solitari a l’any 2000.

Des de llavors ha realitzat més de 3000 espectacles en 9 països, ha participat en moltíssims festivals, trobades màgiques i programes de televisió.

És autor de dos llibres de Màgia titulats “Com viure de la màgia i no morir en l’intent” i “ La Màgia fàcil de Fèlix Brunet” de l’editorial “Edicions Marré”.

 

Dia 11

TEIA MONER

Menció honorifica de màgia

February 7, 2018

He rebut la Menció Honorífica del Festival Internacional de Màgia Memorial Li-Chang 2018 en reconeixement a la meva carrera artística i trajectòria dins del món de la màgia. Ha estat un honor!!! Gràcies!!!! Estic emocionada!!! El dia 23 de febrer 2018 a la Gala del Festival se’m farà el lliurament de l’estatueta!!!

Dia 18

MAGNOLO

Dia 25

MAG MARIN

MARÍN
LA MÀGIA … EXISTEIX! Aquest és el secret.
José Marin Tello, conegut escènicament com Mag Marín, nascut a la ciutat de Granollers, Barcelona, el 1989. Des de petit, la seva passió pels escenaris ha estat sempre present en tots els successos importants i màgics de la seva vida.

Dedicat professionalment a la màgia des de 2008 i malgrat la seva joventut, ha trepitjat i als millors escenaris de l’estat espanyol i ha compartit camerí amb les estrelles de l’escena màgica més rellevants de l’panorama artístic nacional i internacional.

Recolzat i assessorat per professionals de teatre, així com de la dansa i la música, convertint-lo en un mag complet de primera línia demandat en les gales més importants de país.

Guanyador de el Premi Nacional de Màgia Espanya (2014) i Premi Nacional de Màgia França (2015), així com el gran Guardó Magicus (2012).

%d bloggers like this: