Skip to content

També a l’estiu, fes TEATRE!

Inscriu-te des de casa a les activitats d’estiu


l’Autèntica. Plataforma d’arts escèniques. Escola i Sala.​

Ja pots fer la prescripció per a les activitats d’estiu per a nenes, nens, joves i adults de l’Autèntica. Davant la situació ocasionada per la COVID-19, enguany es fan telemàticament.

***-10% DESCOMPTE ABANS DEL 30 MAIG***

Sentir la màgia del teatre, aprendre jugant perquè el joc és creativitat, és llibertat.
Deixar regna solta a la imaginació, descobrir històries, personatges i treballar les emocions, són els objectius principals dels tallers de l’Autèntica.
Entendre fer teatre com una eina d’expressió a través de la diversió, gaudint de cada instant per a aconseguir posar en peus una peça audiovisual, teatral i musical a partir de la creació grupal, posant en pràctica tècniques d’interpretació, veu i dansa.
Serem actors i actrius, cantants, coreògrafes i coreògrafs, escenògrafes i escenògrafs i dissenyadores i dissenyadors de vestuari, tot en un, perquè el teatre va més enllà del guió. Vine a viure l’experiència!

Casals d’estiu per a nenes i nens de 6 a 12 anys:

Casals d’estiu per a joves de 13 a 17 anys:

Escola

L’Autèntica és una escola de teatre i cinema per a nens, joves i adults. Ofereix una formació actoral de primera línia que dota els actors d’una base interpretativa sòlida i de qualitat professional per treballar en teatre, cinema i televisió. També oferim l’oportunitat d’iniciar-se en el món de la interpretació a aquelles persones que tenen el teatre com assignatura pendent o aquelles que volen incorporar el teatre com a part del seu desenvolupament personal.

El nostre paradigma és “Educar en i per a l’art”.

El nostre Mètode 
A l’escola treballem amb mètode propi fruit de la investigació que Verónica Pallini, directora del centre, va dur a terme durant la seva tesi doctoral Antropologia del Fet Teatral.Etnografia d’un teatre dins del teatre. L’objectiu del nostre mètode és ampliar les possibilitats expressives i estètiques de cada alumne. Formem actors perceptius, intel·ligents i autònoms a través del desenvolupament de la creativitat personal, la confiança i la consciència integral de cadascun dels nostres actors els quals són vius i presents en el fet teatral i l’àmbit escènic.

Escola de Teatre i Cinema per nenes, nens i joves

L’Autèntica centra la seva filosofia en l’educació en i per l’art com el vehicle de desenvolupament del potencial individual i col·lectiu en tota la seva complexitat.

Formació Regular per Adults

El nostre pla integral de formació es basa en quatre anys de cursos regulars durant els quals els alumnes adquireixen una base tècnica teatral. Des del primer any, els estudiants participen en les mostres obertes al públic per entrar a formar part del fet teatral des del nivell inicial.

Els nostres cursos: 

Tots els cursos regulars es componen d’una classe setmanal de tres hores, L’any lectiu comença a mitjan setembre i finalitza a mitjan juliol. Els grups tenen un màxim de 16 alumnes i en acabar l’any, tots els estudiants participen en una avaluació final en què valoren el curs i el desenvolupament de l’any juntament amb l’Equip Docent de l’autèntica.

Des de 2015 l’Autèntica imparteix formació continuada en Interpretació per a Cinema, tant per a nens i joves com per a adults

L’Autèntica Intensius

Proposem intensius perquè continuïs formant-te com a actor. Els cursos abasten diferents temàtiques perquè triïs la que més s’adapta a tu. Trobaràs des d’intensius per a millorar la gestió dels nervis quan cal parlar en públic fins a intensius per a aprendre a gestionar un projecte teatral passant per totes les etapes.

L’autèntica PRO

L’Autèntica ofereix una formació en interpretació i creació d’excel·lència que dota a les nostres actrius i els nostres actors d’una carrera sòlida i de qualitat per a treballar en teatre, cinema i televisió.

Formem actrius i actors perceptius, intel·ligents i autònoms, des de la confiança i la consciència integral. Professionals presents i creatius en l’àmbit escènic i cinematogràfic.

El pla té una durada de tres cicles lectius dividits en dos mòduls. Per a accedir a la Formació Professional es requereix d’un curs d’ingrés de 10 hores que es durà a terme el mes de setembre.

L’Autèntica és sala de teatre i productora. Des de l’inici les nostres alumnes i els nostres alumnes creessin i exhibiran les seves propostes en un àmbit professional.

%d bloggers like this: