Skip to content

The Rayberis, el proper 8 d´Abril, al Centre de Cultura Popular La Violeta de Barcelona -Barcelonès-

#totagenda #cultura #musica

8 abril 2016


THE RAYBERIS EN CONCERT


The Rayberis és un grup musical format per joves d’entre 18 i 22 anys. Presenten un espectacle musical on hi trobarem versions de música dels 80 fins al pop actual, passant per l’ska, soul i rock. No és la primera vegada que Gràcia els acull ni la primera que La Violeta els obre les portes i aquest cop tornen amb més canya, més força i més música!
No sé si sou d’aquelles persones competitives, però nosaltres una mica sí. Fa poc, certa persona, de cuyo nombre no quiero acordarme 😉 , ens van proposar un repte genial de veuresi érem capaços de convocar molta gent per als nostres concerts. Vam fixar una data i un número de persones (60). De manera que, tenim el DEURE de convidar-vos a TOTS al nostre proper CONCERT a La Violeta de Gràcia el divendres 8 d’abril a les 21h. L’entrada costarà 2 euros / persona i les podreu adquirir just a l’entrada del recinte. Ens encantaria que vinguéssiu TOTS, ja sabeu: quants més siguem més riurem! I si som més de 60 millor perquè algun dia alguien dijo que no podiamos!

En aquest gran esdeveniment tindreu el plaer de presenciar a la nostre nova guitarrista, Esther Fernández, i al nostre nou trompetista, Miquel Àngel Schikora! Presentarem aquestes dues fantàstiques incorporacions en el nostre repertori! No us ho perdeu!!

8 abril 2016
Lloc: La Violeta de Gràcia – C/ Maspons, 6. – Vila de Gràcia
Horari: 21 hores
Preu: 2€

%d bloggers like this: