Skip to content

totagenda cultura recomana: Trama, l´espectacle de dansa del grup Esbart Egarenc a la XIV Fira Modernista de Terrassa -Vallès Occidental- el 7 de Maig

#cultura #dansa #totagendaTrama, protagonista de la Fira Modernista de Terrassa 

L’espectacle de dansa del grup Esbart Egarenc serà un dels actes centrals de la XIV edició  La XIV edició de la Fira Modernista de Terrassa, un dels actes més destacats de la ciutat, tindrà com a protagonista l’espectacle Trama de l’Esbart Egarenc de la mateixa ciutat. Dissabte 7 a les 20:30 al Teatre Principal es podrà veure l’actuació que a través de diferents danses plasma la vida dels treballadors a l’època modernista. Trama és l’espectacle més adient per la XIV edició de la fira, ja que tracta la mateixa temàtica d’aquesta, el món obrer.  
Trama va ser estrenat l’any 2001 quan l’Ajuntament va començar a apostar per la recuperació del modernisme terrassenc i des de llavors ha acompanyat la ciutat en els actes relacionats amb la indústria tèxtil i el passat de principis del segle passat. Sense anar més lluny, l’any 2014 va ser l’espectacle de clausura de la Fira Modernista al pati del mNACTEC, amb un gran públic que va omplir el museu terrassenc. Trama també ha estat representada a altres fires, com la de Canet de Mar, el passat setembre per l’acte d’inauguració.  
L’espectacle de nova creació de l’Esbart Egarenc consta de 10 danses diferents que mostren la societat industrial a la Terrassa de principis de segle XX. Alba, Filar, Teixir, Homes, Dona, Infants, Mestissatge, Amor, Censura, Rambla i Record són els quadres independents que la composen fins a formar un tot al final de l’espectacle. Són danses que tracten des de l’explotació infantil, fins a l’amor d’una parella a la fàbrica, passant per la immigració d’altres pobles d’Espanya.  
Trama es podrà veure al Teatre Principal de Terrassa el dissabte 7 de maig a les 20:30 i l’entrada val 3€ (cal passar-la a buscar una hora abans al mateix teatre), és gratuït pel qui vagi vestit d’època modernista. L’Esbart tornarà a representar-la el 17 de juny al Teatre Zorrilla de Badalona.  


  


%d bloggers like this: